't Dekske

Klus- en Schildersbedrijf

Gastenboek

Samen met de buren hebben we ons huis onder handen laten nemen. Ik was zelf onderweg in Zweden voor werk. Prima communicatie over de staat van het houtwerk. Met Whatsapp berichten en foto's altijd heldere communicatie wat het meerwerk ging kosten. Samen met de offerte en de factuur erg inzichtelijk. Hulde, dat heb ik ook wel anders ervaren!

Michiel Vree - 's-Gravendeel

Ik ben onlangs verhuisd naar een nieuwe woning waar het verfwerk nog perfect van in orde was. Behalve de trap, die had men schijnbaar een aantal beurten over geslagen. Het zag er niet uit, kieren, scheuren, beschadigingen, oud losgekomen kitwerk, al met al een doorn in mijn oog. Schildersbedrijf 't Dekske heeft in twee dagen tijd de volledige trap en al het houtwerk er omheen onder handen genomen. Het ziet er weer fantastisch uit. Het zijn vakmensen, correct en beleefd in de omgang, zorgen ervoor dat het huis schoon blijft en vertrekken niet voordat je helemaal tevreden bent. Jacqueline en Ronald jullie zijn toppertjes. Schilder nodig? Niet twijfelen.... 't Dekske bellen!

Erick Verlee, Gorinchem

Afgelopen ruime week 't Dekske om het huis gehad voor een totale schilderbeurt van het huis. Het weer zat niet altijd mee en daardoor hebben ze extra werk gehad. Het huis ziet er weer keurig uit en staat strak in de lak!

Kitty Schilperoord - Oud Beijerland 

Onze organisatie heeft verschillende malen gebruik gemaakt van de diensten van 't Dekske. Zij handelen snel en komen direct met een offerte cq voorstel . 't Dekske levert goed werk, overlegt en komt met voorstellen. Het is zeer prettig samenwerken met Jacqueline. Wij bevelen 't Dekske ook van harte aan.
Stichting FlexusJeugdplein, Barendrecht
Voor de tweede keer gebruik gemaakt van de diensten van ’t Dekske, deze keer voor binnen. Alles is perfect gedaan en strak afgewerkt. Het fijne van ’t Dekske is dat ze niet uitsluitend uitvoeren, maar ook met je meedenken. Daarnaast staat service hoog in hun vaandel. Ik kan dit bedrijf van harte aanbevelen voor wie kwaliteit en service belangrijk vindt.

Rob Kooiman, Oud Beijerland

Begin dit jaar grote schilderinvasie, alles perfect en vakbekwaam geschilderd, het werd haast te gezellig. Top, wij bevelen iedereen 't Dekske aan !!!!

Ida de Kovel, Oud Beijerland

De buitenkant van ons huis is door het team van 't Dekske geschilderd. Wij zijn zeer tevreden over de manier waarop dit gebeurd is, wat een aardige mensen, met veel kennis van zaken, niet alleen op schildergebied maar voor allerlei klussen kan je bij hen terecht. Wij bevelen 't Dekske van harte aan!

Familie van Rijsoort, Barendrecht

Na onze goede ervaringen met het schilderwerk buiten hebben wij 't Dekske nu gevraagd voor het binnenwerk. Ook dit gaat hen goed af. Het interieur werd afgedekt, waarna muren en plafond gesausd en het houtwerk weer strak in de lak gezet. Na afloop werd de woonkamer weer schoon opgeleverd. Wij bevelen dit bedrijf dan ook van harte aan.
J. Admiraal, Numansdorp